Biblioteket

Biblioteket holder til i tredje etasje på B-bygget på Hammerfest videregående skole. På biblioteket kan du som elev, eller ansatt få hjelp til å finne fram til relevant litteratur, det være seg fag-, eller skjønnlitteratur. Vi har bygd opp en bra boksamling, som står til din disposisjon. Dessuten har vi også filmer, tegneserier, lydbøker, aviser og tidsskrifter på biblioteket.

Sist endret 22.01.2016

Fra og med skoleåret 2009-2010 får alle elever i videregående opplæring gratis læremidler. Det vil si at skolen legger til rette for utlån av lærebøker, kalkulator og pc.

Biblioteket har søkbar elektronisk katalog. Den finner du på

Søk i biblioteket

Åpningstid biblioteket: kl.0800-1530.

Generelle regler for utlån

• Utlån av bøker, lydbøker og tegneserier i 28 dager med mulighet for forlenging.
  • Utlån av filmer i 3 dager med mulighet for forlenging.
  • Aviser og tidsskrifter lånes ikke ut, så de må leses på biblioteket
  • Ved brudd på reglementet får man purring
  • Etter 3 purringer blir det krevd erstatning av tapt materiale

Særskilte regler for utlån

For utlån av skolebøker, kalkulatorer og pc'er gjelder det særskilte regler. Link til disse finner du i høyremargen.

Øystein Andreas Dahl
Bibliotekar