Elevhjemmet

Det er nå sendt ut brev til leietakere på elevhjemmet med husleiekontrakt og generell info.

Fyll ut kontrakten på alle punkter merket med X og husk å underskrive på side 2. For de som er under 18 må foresatte også underskrive. Ta med kontrakten når du flytter inn.

Hyblene vil være innflytningsklar fra fredag 16.august – men ta kontakt med vakttelefon 91831965 og avtal når du ankommer.

Ønsker du praktisk info kan også vakttelefon kontaktes».

(Om du ikke rekker å få kontrakten før du ankommer Hammerfest så vil det ligge kopi av kontrakten på elevhjemmet fra fredag ettermiddag som fylles ut).

Har du spørsmål om kontrakten så ta kontakt på 78965218.

Elevhjemmet har adresse Meridiangata 28-30 og 32 ligger like ved skolen. Følg veien mot Melkøya, men ta til venstre før brua ved båthavna og da ligger elevhjemmet noen meter borti veien.

Velkommen til Hammerfest og nytt skoleår :)

Elektronisk søknad

Wenche Olsborg