Branninstruks

Hammerfest videregående skole har egen branninstruks.

Publisert av Øystein Andreas Dahl. Sist endret 03.02.2016
  1. Alle må snarest gjøre seg kjent med korteste vei ut av bygningen fra de rom de normalt bruker.
  2. Hvis melding om brann blir gitt skal alle ut av bygningen. Klassen går korteste vei ut og ledes av læreren. Enkeltpersoner finner veien ut selv, og møter på sin samlingsplass. NB: IKKE BRUK HEISEN.
  3. Ta ikke med vesker, tøy, og lignende som kan hindre rømningen
  4. Straks klassen er ute, foretar læreren telling som kontrolleres med klasseliste.
  5. Bygningene skal ikke tas i bruk igjen før rektor/avdelingsleder eller brannvesen gir beskjed om det, eller når brannklokker er avslått.

Vær oppmerksom på at ved brann kan giftig røyk eller gass bli spredt via ventilasjonsanlegget. Det er derfor viktig at alle kommer seg raskt ut. Det er ikke tillat å ta opphold i gang eller andre områder under tak. Korteste rømningsvei er angitt med grønne markeringslys ved utgangene.

Les branninstruksen som er slått opp på undervisningsrommet.

Sjekk forøvrig ut brannverninstruksen. Den ligger som et vedlegg til høyre i denne seksjonen.

Asbjørn Nilsen
Driftsleder