Skolens nye elevråd

Elevrådet 2018-2019 - Klikk for stort bildeElevrådet 2018-2019

Vårt nye elevråd var i dag samlet til skoleårets første elevrådsmøte.

Det var god stemning og en våken og engasjert forsamling som møtte.  Rektor ønsket velkommen og inviterte elevrådet til konstruktivt  samarbeid om de store oppgavene skolen står overfor når det gjelder nybygg og viktige satsingsområder som psykisk helse, læringsmiljø  og økt elevmedvirkning. Kontaktpersoner for Hammerfest Ungdomsrådet så også muligheten til å kapre engasjerte kandidater til ungdomsrådet og fikk full pott blant interessert elevrådsrepresentanter.

Hovedsaken på møtet var å velge elevrådstyre med  leder, nestleder og styremedlemmer.

Det skortet ikke på forslag til kandidater som ivrig presenterte seg og meldte interesse for elevmedvirkning og å fremme elevenes interesser. Valget gikk smidig og raskt, og resultatet ble:

Elevrådsleder: Felix Storaas Antonsen

Nestleder: Irshaad Said Musse