Ny økonomiansvarlig i Elevorganisasjonen Finnmark

Irshaad Musse - Klikk for stort bildeIrshaad Musse

Elevorganisasjonen i Finnmark har avholdt sin første elevforsamling i Alta. Det var en rå forsamling ifølge Ingrid Pedersen Bjørgve, som er nestleder i EO-Finnmark.

På møtet var Hammerfest vgs til stede med to representanter; Irshaad Musse, nestleder i elevrådet og Malin Steffensen som observatør. Begge deltok aktivt med konstruktive forslag for å forbedre læringsmiljøet i finnmarkskolen, og med et ekte engasjement for elevene ved Hammerfest videregående skole, viser referatet fra møtet. På elevforsamlinga ble det valgt ny politisk nestleder, Harald Onseid, og ny økonomiansvarlig, Irshaad Musse fra Hammerfest vgs. Det betyr at skolen vår er godt representert sentralt i EO-Finnmark med Irshaad Musse. Vi gratulerer!

Av Georg, elevrådskontakt