Lyng ub utmerket seg i Riga

Klikk for stort bilde

Lyng ub fra Design og håndverk ved Hammerfest videregående skole reiste før påske til Riga for å representere Finnmark på International Student Company Festival (ISCF). Lyng UB designer og produserer små plagg og tilbehør for miljøbevisste mennesker, og løser store og små problemer gjennom sine innervotter, hijabs og vesker.

Over 100 bedrifter fra 14 land deltok på messen, og Lyng ub halte i land en av 7 nominasjoner i kategorien Socially Responsible Business! Ikke verst å utmerke seg positivt i så godt selskap!

I forkant av reisen var det mange som velvillig stilte opp for at de unge skal lykkes, og som fortjener en stor takk. Tor Harry Bjørn som ga oss lov til å bruke et av sine fantastiske foto, og Typonor som sponset trykken av et stort banner til utstillingen. Ungdomsrådet i Hammerfest, G- Hagen, Coop Mega, Nr19 og Mubarak shoppingsenter som stilte som sponsorer. Oppdragsgiverne våre i forkant av reisen, lærere og elever på Tip og Byggfag som gjorde det mulig å levere kvalitet i tide. Klassens fantastiske lærere, assistenter og andre av skolens dyktige ansatte, som bidro med kompetanse og velvilje der det var behov. Lyng UB sin utmerkede mentor Veronica Holmgren og rådgiver Thomas Christensen. Hammerfest videregående skole som støttet oss, og ikke minst Ungt entreprenørskap Finnmark som valgte å ta akkurat Lyng ub med til Riga. Tusen takk til alle gode støttespillere!!

Det er flott å se hvordan elevene lærer og utvikler seg gjennom arbeidet med ungdomsbedrift. Dette er dybdelæring på sitt beste, og Ungdomsbedrift som pedagogisk metode anbefales på det varmeste.

Klikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bildeKlikk for stort bilde

Tekst og foto: Guri Aronsen