KORONAINFORMASJON - Hammerfest vgs

Klikk for stort bildeKoronavirus Alissa Ecert

På denne siden vil du finne oppdatert informasjon om hva skolen gjør i forhold til koronaviruset. Siden vil bli fortløpende oppdatert.

Hammerfest videregående skole stenger for elever.

Troms og Finnmark fylkeskommune har bestemt at alle videregående skoler i fylket stenges for elevundervisning fra og med fredag 13. mars og inntil videre.

Elevene skal få alternativ undervisning som digital og nettbasert opplæring, som gjør at de ikke skal møte på skolen. De ansatte som ikke har avtalt å arbeide hjemmefra, møter på skolen som normalt.

Elevene får nærmere informasjon på It's learning og e-post, så det er viktig å følge med der.

Ekstra informasjon som er sendt ut til elevene på e-post:

Alle elever skal nå ha fått en tekstmelding med følgende informasjon:

«TFFK innfører nå nye smittebegrensende tiltak for å bidra til at smittespredningen i Troms og Finnmark blir så lav som mulig. I denne omgangen er det besluttet å stanse all stedlig undervisning i de videregående skoler i fylket fra og med fredag 13.mars og inntil videre. Elevene skal få alternativ undervisning som digital og nettbasert opplæring, som gjør at de ikke skal møte på skolen. De ansatte som ikke har avtalt å arbeide hjemmefra, møter på skolene som normalt.

Det presiseres at undervisning skal fortsette, men på en digital plattform. Elevene skal delta i opplæring hjemmefra, og skal ikke samles i grupper uten at det er avtalt med skolen.

Skoler som har elever med særskilte behov må ivareta særskilt informasjon til disse og til de foresatt.

Tiltaket bidrar til å redusere smittespredning i transport og ved at elevene utgjør store samlinger av mennesker i samme lokaler.»

Dette betyr at all undervisning på vår skole fra og med i morgen, fredag 13.mars, vil foregå digitalt via It’s learning og andre digitale plattformer. Det er derfor viktig at du tar med deg pc, lader og skolebøker hjem i dag. Dersom du ikke har mulighet til det tar du kontakt med kontaktlærer eller avdelingsleder for å finne en løsning.

I morgen tidlig må du som elev logge deg på It’s learning og sjekke beskjeder fra dine faglærere. Det kan også komme beskjeder på e-post, så du må også holde deg orientert der.

Denne løsningen gjelder inntil det blir gitt ny beskjed til elevene. Viktige beskjeder som skal nå alle elever sender vi ut på sms.