Inntaket til de videregående skolene i Finnmark er nå klart.

Blid jente med sekk og bøker - Klikk for stort bilde

Nå må søkerne logger seg inn på vigo.no og svare på tilbud om plasser og ventelisteplasser. Svarfrist er 13. juli. Søkere som ikke har registrert svar, vil miste tilbud om plass.

Første inntaket er utelukkende gjort for de med ungdomsrett, det vil si de som ikke har brukt opp sine tre år i videregående opplæring. Andre søkere som enten har voksenrett, fullføringsrett eller ikke-rett vil bli med i 2. inntak, som gjøres 18. juli. Etter at første inntak er over, gjøres et nytt inntak og søkere som har stått på venteliste kan da enten få tilbud om plass på et høyere ønske eller komme høyere opp på ventelisten. - Det viktigste nå er altså å svare på tilbud om plass. Det er viktig å være oppmerksom på at ventelisten er veiledende. Feil kan forekomme, noe som betyr at søkere kan oppleve å komme lengre ned på en venteliste enn lengre opp.

• Har du spørsmål angående inntak, så henvender du deg til inntakskontoret.  Det kan være stor pågang på telefon, så send gjerne mail til inntak@ffk.no

• Skolestart mandag 20. august i Aula
  • VG1 kl 10.00
  • Vg2 og Vg3 kl 12.00

• Velkommen til møte for borteboere/foresatte søndag 19. august kl 17.00.

• Trenger du et sted å bo?

Skolen disponerer 80 egne hybler. Mer info ligger på skolens hjemmeside under “Elevtjenester” og «Elevhjemmet». Søknadsskjema finner du her. Elever som vil benytte seg av dette tilbudet kan også kontakte skolen på telefon 7896 5200.