FYLKESUTDANNINGSMESSA - Tirsdag 21. JANUAR 2020

Klikk for stort bilde hammerfest videregående skole

Hammerfest videregående skole ønsker velkommen til UTDANNINGSMESSE, tirsdag 21. januar 2020 i Isbjørnhallen, Hammerfest

Målet med utdanningsmessa er å gi ungdom og andre interesserte en god, variert og informativ presentasjon av ulike utdanningsmuligheter og yrker, slik at de gjør et godt og riktig valg i forhold til framtidig utdanning. På messa vil de fleste utdanningsprogram i den videregående opplæring være representert. I tillegg vil Universitet, opplæringskontor, bedrifter, offentlige virksomheter og organisasjoner være representert. Det vil også være seminar på ulike rom på Hammerfest videregående skole mens utdanningsmessa pågår.

Målgruppene er elever fra ungdomstrinnet i grunnskolen, elever i videregående skole, rådgivere, lærere, arbeidssøkere, foresatte og alle andre interesserte.

Fylkesutdanningsmessa arrangeres i Isbjørnhallen på Fuglenes i Hammerfest.

Åpningstiden er kl . 1000 – 1415 tirsdag 21. januar 2020.

Det er kafè på messeområdet som elever fra programområdet Mat- og restaurantfag arrangerer.

Kontakt Harold Olsen (789 65 220/920 98 384  ) eller vårt sentralbord (789 65 200) ved eventuelle spørsmål.

e-post:               harold.olsen@ffk.no eller hammerfestvgs@ffk.no