Elevorganisasjonen besøker Hammerfest vgs

Elevorganisasjonen på besøk 1 - Klikk for stort bilde

På høstens første ordinære elevrådsmøte valgte styret å invitere representanter fra Elevorganisasjonen til skolen.

Etter som elevrådet vårt er medlem av Elevorganisasjonen, og Hammerfest vgs er representert i fylkesstyret av Joakim Rosvold Nilsen, 1TPA, er det naturlig og kanskje nyttig med god kontakt oppover i systemet.

Det var ikke de store skolepolitiske sakene som Elevorganisasjonen er kjent for på nasjonalt nivå som stod på dagsordenen for møtet, men heller et positivt bidrag til å sette fart i elevrådsarbeidet ved Hammerfest videregående skole.  Det ble også tid til gruppearbeid og oppsummering der problemstillingene var: Hva er et godt elevråd?  Hvordan få elevene aktivisert? Hvordan arrangere lokale arrangement? I følge representanten for Elevorganisasjonen, som for tiden reiser rundt og besøker skolene i fylket, har elevene på Hammerfest videregående skole grunn til å være stolte av sitt elevråd.

Av Georg, elevrådskontakt