ELEVER FRA SERVICE OG SAMFERDSEL DELTOK PÅ «HUBRO CHAMPIONSHIP»

Hubromesterskap - Klikk for stort bilde

Etter å ha spilt Hubro business simulator på skolen denne våren, ble en gruppe fra Service og Samferdsel blant de 10 beste i Norge.  Vi kvalifiserte oss dermed til å delta på Hubro Championship i Oslo den 10-11 april.

Hubro business simulator går ut på å produsere og selge produkter. Underveis i spillet må elevene gjøre oppgaver som følger med det å drive en bedrift. De må blant annet sette opp budsjetter, styre likviditeten, vurdere utviklings- og investeringsmuligheter, produsere varer og vurdere hvilke pris de skal sette på produktene for å få de solgt.

Første dagen fikk vi delta på spennende seminarer, og en casekonkurranse sammen med de andre deltakerlagene.

Selve finalen ble avviklet på dag 2. Konkurransen ble knallhard, så her handlet det om å gjøre de rette valgene. Spillet gikk over 5 simulerte år, og vinneren ble det laget som hadde mest egenkapital etter 5 år.  Etter litt oppturer og nedturer underveis, endte laget fra Hammerfest videregående skole som nr. 6 totalt.