FYLKESUTDANNINGSMESSA - 22. JANUAR 2019

Hammerfest videregående skole ønsker velkommen til UTDANNINGSMESSE, tirsdag 22. januar 2019 i Isbjørnhallen, Hammerfest

Målet med utdanningsmessa er å gi ungdom og andre interesserte en god, variert og informativ presentasjon av ulike utdanningsmuligheter og yrker, slik at de gjør et godt og riktig valg i forhold til framtidig utdanning. På messa vil de fleste utdanningsprogram i den videregående opplæring være representert. I tillegg vil Universitet, opplæringskontor, bedrifter, offentlige virksomheter og organisasjoner være representert. Det vil også være seminar på ulike rom på Hammerfest videregående skole mens utdanningsmessa pågår.

Målgruppene er elever fra ungdomstrinnet i grunnskolen, elever i videregående skole, rådgivere, lærere, arbeidssøkere, foresatte og alle andre interesserte.

Fylkesutdanningsmessa arrangeres i Isbjørnhallen på Fuglenes i Hammerfest.

Åpningstiden er kl . 1000 – 1415 tirsdag 22. januar 2019.

Leder av Hovedutvalget for kompetanse, Johnny Ingebrigtsen vil stå for den offisielle åpningen av messa.

Det er kafè på messeområdet som elever fra programområdet Mat- og restaurantfag arrangerer.

Kontakt Harold Olsen (789 65 220/920 98 384  ) eller vårt sentralbord (789 65 200) ved eventuelle spørsmål.

e-post:               harold.olsen@ffk.no eller hammerfestvgs@ffk.no

Program FU- messa Tirsdag 22. januar 2019 kl 1000 – 1415 i Isbjørnhallen, Hammerfest. Alle stand er åpen kl 1000 – 1415 i Isbjørnhallen. Hele programmet ser du nedenunder.

Helsesykepleier

Fra 1.januar 2019 har helsesøster endret tittel til helsesykepleier.

Eksamenslesning

For å kunne ta privatisteksamen til våren, må du melde deg opp og betale eksamensavgift i løpet av denne måneden, altså før 1. februar.